satc1carnations
carnations2Jag håller på att ta mig igenom Sex And The City, nu 15 år senare, eller vad det blir. Jag kunde inte med den då när den gick, men jag var för ung och hade annat att tänka på, antar jag. Nu ser jag med facit i hand hur takeaway latte och walk in closets format våra liv. Den här serien har bidragit till mycket av vad vi har och vill ha runt oss nu. Det är vackert och det är stiligt.

Här en underbar break up-scen med Carrie och nejlikor.

 

#berger#carnations#carrie bradshaw#satc#Sex And The City#sjp

LEAVE A REPLY

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


DON’T JUST GIVE UP – QUIT!

Hang In There på Galleri 21

Do a Bad Job and Make it Worse

Lots of PEople Smiling Back at You

Quote of the Month

STUDIO JOURNAL

Saker jag gör, läser, ser, lyssnar och tänker på.

Things I do, read, see, watch, listen to and think about.


Loading